Cu punctaj maxim după primele patru etape, formația orădeană de handbal masculin CSM s-a deplasat la Sibiu, unde, luni, va ssuține jocul din runda a 5-a a campionatului Diviziei A.

Elevii antrenorului George Tăutu vor întâlni echipa locală HC, ultima din clasamentul Seriei D. Astfel, jocul care va avea loc în Sala Transilvania din Sibiu, cu începere de la ora 17, va aduce față în față prima clasată cu ultima.

Reamintim că CSM Oradea are 12 puncte, după ce a obținut 4 victorii din tot atâtea posibile în Seria D a Diviziei A, în timp ce HC Sibiu nu a reușit să acumuleze mai mult de un punct în aceste patru runde, având un rezultat de egalitate și 3 înfrângeri.

Prin prisma clasamentului, bihorenii se anunță marii favoriți ai acestui joc, care va fi arbitrat de cuplul clujean G.Badiu - I.Barbu.

„Roș-albaștrii” orădeni speră să rămână cu punctaj maxim și după runda a 5-a, etapă care mai programează duminică meciurile AHC Potaissa Turda II - CSM Sighișoara, cu începere de la ora 12, și HC Szejke Odorhei - CS Minaur II Baia Mare, de la ora 18.