Poloiştii de la CSM Oradea vor da miercuri seară bătălia finală pentru titlul de campioni din acest an. Astfel, elevii antrenorului Dorin Costrăş s-au deplasat la Bucureşti, unde, în Bazinul Steaua, vor disputa meciul cu numărul 5, cel decisiv, din ultimul act al campionatului Superligii Naţionale.

În primele patru dispute, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile, raportul întâlnirilor directe fiind egal, 2-2.

În prima confruntare, de la Bucureşti, pe 21 mai, Steaua s-a impus cu scorul de 8-4, dar ziua următoare, CSM Oradea şi-a luat revanşa, câştigând cu 12-9. Apoi seria duelurilor s-a mutat la Oradea, unde tot steliştii s-au impus mai întâi, cu scorul de 7-5, pe 29 mai, iar duminică, 30 mai, CSM Oradea a câştigat din nou, cu 8-5. Astfel, s-a ajuns să avem de-a face cu meciul al cincilea, programat miercuri seara, de la ora 19, la Bucureşti, în bazinul echipei care a încheiat pe primul loc sezonul regulat.

"Meciul de la Bucureşti este foarte motivant pentru noi, pentru că toţi dorim să fim campioni, asta-i sigur. E o dorinţă de care am vorbit încă de la începutul campionatului şi uite că am ajuns la momentul final, în care într-un meci, se va decide la Bucureşti cine va fi campiona de anul acesta la polo. Suntem foarte motivaţi să facem un meci bun la Bucureşti şi să câştigăm", a declarat pentru BIHOREANUL antrenorul formaţiei bihorene, Dorin Costrăş.

Spre deosebire de primul joc de la Oradea, când nu a putut conta pe Dragoljub Rogac, lucru care s-a văzut în bazin, de această dată tehnicianul bihorean abordează jocul de miercuri seara în formulă completă, toţi sportivii fiind apţi de joc.

Partida decisivă din finala Superligii Naţionale de polo, de miercuri, ora 19, de la Bazinul Steaua din Capitală, între Steaua şi CSM Oradea, va putea fi urmărită pe micul ecran în transmisiunea în direct a celor de la LookSport.