După ce a ratat calificarea în finala mare, echipa orădeană de polo CSM se pregăteşte de duelurile din finala mică, unde va întâlni formaţia Rapid Bucureşti.

Prima confruntare cu giuleştenii este programată sâmbătă de la ora 11, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" din Oradea.

Prima dispută dintre cele două echipe are loc la Oradea, întrucât CSM-ul a ocupat o poziţie mai bună în clasamentul sezonului regulat al Superligii Naţionale, locul 3, faţă de poziţia a 4-a ocupată de rapidişti.

Atât finala mică, cât şi finala mare se vor disputa după sistemul cel mai bun din cinci partide, astfel că o echipă are nevoie de trei victorii pentru a se impune.

Jocul al doilea din finala mică CSM Oradea – Rapid va avea loc sâmbăta viitoare, pe 27 aprilie, la Bucureşti.

În cadrul disputei de sâmbătă de la Oradea, CSM-ul nu se va baza din nou pe jucătorul Filip Gardasevic care, cu această ocazie, îşi va ispăşi ultima etapă de suspendare din totalul de patru impuse de către Federaţia Română de Polo.

După cum anunţă organizatorii, intrarea spectatorilor la jocul de sâmbătă de la ora 11, de la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", va fi liberă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!