Formaţia orădeană de handbal masculin CSM dispută în acest sfârşit de săptămână ultimul meci de pe teren propriu din actualul sezon al Diviziei A.

În cadrul etapei a XXV-a, penultima, a Seriei B, jucătorii pregătiţi de antrenorul Sebastian Tudor vor primi replica echipei HC Sibiu.

Meciul este programat la Arena Antonio Alexe, sâmbătă, cu începere de la ora 16, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.

Partida nu are o miză deosebită, echipa orădeană fiind sigură deja că va ocupa locul II la finele competiţiei şi, mai mult decât atât, şi faptul că nu se va prezenta la barajul de promovare, după ce conducerea clubului orădean a luat această decizie. De partea cealaltă, sibienii ocupă abia poziţia a X-a a clasamentului, cu doar 11 puncte acumulate. Cum orădenii au la activ 45 de lungimi, de departe pornesc favoriţi în această partidă.

Întrucât va fi şi ultima apariţie în această ediţie de campionat în faţa propriilor suporteri, este de aşteptat ca handbaliştii de la CSM să-şi ia la revedere de la fani cu un joc care să placă şi care să aducă victoria.

Este de menţionat însă că formaţia orădeană va susţine acum primul joc după o pauză de mai bine de o lună.

În meciul tur, de la Sibiu, CSM-ul s-a impus la o diferenţă de zece goluri, cu scorul de 32-22.