Mai mulţi sportivi legitimaţi la clubul CSM Oradea vor participa, în perioada 19-30 august, la întrecerile ediţiei a 29-a a Jocurilor Mondiale Universitare, competiţie care se va desfăşura la Taipei.

Astfel, sportivul Sebastian Ionescu va juca în cadrul concursului de baschet masculin. El face parte din lotul naţional al României pentru acest eveniment. De notat că Sebastian a câştigat în această vară, chiar la Oradea, Campionatul European U20 masculin Divizia B.

Apoi, Andreea Florian, Lorena Podelenczki şi Bertalan Farkas vor participa în proba de judo. Aceşti sportivi au fost incluşi în delegaţia României pentru întrecerea de la Taipei. Pe de altă parte, Larisa Florian, Vlad Vişan, Valentin Radu şi aceeaşi Lorena Podelenczki, respectiv antrenorul Aurelian Fleisz, vor participa la Campionatul Mondial de judo de la Budapesta, programat a se desfăşura în perioada 28 august – 3 septembrie.

De asemenea, Istvan Szabo, Decente Vancsik si Robert Gergelyfi sunt convocaţi la lotul naţional de polo al României pentru Universiada de la Taipei. Tot acolo va fi prezent însă şi Jesse Koopman, alt jucător de la CSM Digi, dar alături de naţionala universitară a Olandei.