Poloiştii de la CSM Oradea şi-au aflat luni adversarul din optimile de finală ale LEN Euro Cup, competiţie unde au ajuns după ce au fost eliminaţi din LEN Champions League.

În urma tragerii la sorţi, s-a decis ca CSM Oradea să întâlnească tocmai Steaua Bucureşti, campioana en-titre a ţării noastre, formaţie cu care se vor duela şi în campionatul intern pentru adjudecarea titlului.

Astfel, elevii antrenorilor Ciprian Cîmpianu şi Christian Sandor vor da în acest sezon mai multe bătălii cu rivalii din competiţiile interne. Prin urmare, pe lângă jocurile din Superliga Naţională apar acum alte două dispute dintre CSM Oradea şi Steaua în cupele europene.

Prima manşă a duelului cu Steaua din optimile de finală ale LEN Euro Cup va avea loc la Bucureşti, pe data de 30 noiembrie, în timp ce meciul retur se va desfăşura la Oradea, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", pe data de 14 decembrie.

Până la aceste jocuri însă, CSM Oradea şi Steaua se vor mai duela şi pe data de 25 noiembrie în Superliga Naţională, într-o dispută programată la Bucureşti.


Iată tabloul complet al meciurilor din optimile de finală ale LEN Euro Cup, aşa cum a fost stabilit după tragerea la sorţii:

CN Noisy le Sec (Franţa) – Trieste Pallanuoto (Italia)
Partizan belgrad (Serbia) – Panionios GSS (Grecia)
Steaua Bucureşti (România) - CSM Oradea (România)
A HID Vasas Plaket (Ungaria) – BVK Steaua Roşie Belgrad (Serbia)
Honved Budapesta (Ungaria) – Szolnoki Dozsa (Ungaria)
RN Savona (Italia) - CC Ortigia (Italia)
Primorac Kotor (Muntenegru) - EN Tourcoing (Franţa)
VK Sabac (Serbia) - CN Barcelona (Spanoia)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!