Calificată en fanfare la turneul de promovare în Divizia A1, echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Universitar Oradea se va duela pentru cele două locuri care asigură prezenţa în primul eşalon din România, la Piteşti, în perioada 7-9 mai. Alături de gruparea antrenată de Mariana şi Paul Szabo-Alexi, în cursa pentru promovare mai sunt înscrise gazdele de la FC Argeş, CSU Hygienium Galaţi şi CSU Politehnica Timişoara.

După ce în 2018 a reuşit promovarea, iar în 2020 a fost prezentă la turneul final de promovare, CSU Oradea a reuşit şi în actualul sezon să se apropie la doar trei meciuri distanţă de un nou rezultat notabil. Două dintre formațiile din turneul final din urmă cu patru ani, Galaţi şi FC Argeş, se numără şi acum printre adversarele orădencelor.    

"Mergem cu încredere, dar şi cu dorinţa de a încheia sezonul cu o evoluţie pe măsura rezultatelor de până acum. Va fi un turneu extrem de greu ţinând cont de miza lui. Gazdele de la FC Argeş Piteşti pornesc cu prima şansă, dar lupta pentru cel de-al doilea loc promovabil rămâne deschisă", a declarat Mariana Szabo-Alexi, antrenoarea formaţiei CSU Oradea.   

Şedinţa tehnică ce va stabili ordinea de disputare a confruntărilor pentru accederea în prima divizie va avea loc vineri, 6 mai.

Lotul cu care CSU Oradea va aborda turneul final este alcătuit din: Cătălina Bosuioc, Anca Paşca, Ioana Sanislav, Andreea Maxim, Rossana Nistor-Popovici, Andreea Ioniţă, Iuliana Fîcă, Mădălina Pura, Nicola Lăscuţ, Alexandra Breban, Alexandra Bikfalvi, Maria Radu-Fîcă, Roxana Haidu, Gagyi Emese, Daria Szabo-Alexi, Giulia Blaj, Nagy Nora şi Talida Goia.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!