Gest inedit, făcut de un localnic din Sântandrei. Sâmbătă dimineață, omul a urcat într-o barcă pneumatică și a „vâslit” pe o stradă inundată în urma ploilor căzute în ultima zi, postând apoi imaginile pe internet.

Postarea a fost făcută publică pe grupul de Facebook Sântandrei Metropolitan Area și îl înfățișează pe cetățean având inclusiv o vâslă improvizată.

„Ca să facem haz de necaz, are balta pește”, se arată în mesaj, în care localnicul a menționat și contul de Facebook al Primăriei Sântandrei, cu trimitere la faptul că strada, neasfaltată (Nufărului, după cum au precizat alți internauți), este plină de gropi în care s-a acumulat apă în cantități considerabile, așa cum se întâmplă la fiecare ploaie mai serioasă.

Reacțiile nu au întârziat să apară.


Foto: Facebook / Grupul Sântandrei Metropolitan Area

Mai mulți utilizatori i-au răspuns omului în asentiment, unii urându-i „fir întins”, întrebând dacă „e cu bilet intrarea pe stradă” sau postând imagini cu portbagajul mașinii plin de ustensile de pescuit, în vreme ce alții s-au întristat. „Râdem, glumim, suferim, dar și plătim. De 10 ani este așa dar plătesc birul anual”, a scris un alt localnic pe rețeaua de socializare.

Alți localnici au mai arătat că asemenea peisaje pot fi văzute pe mai multe străzi, din cartierele noi, în aceeași stare.


Foto: Facebook / Grupul Sântandrei Metropolitan Area

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!