Zicala "fă cum zice popa, nu cum face popa" se potriveşte tare bine şi fostului preşedinte PNL-ist al Consiliului Judeţean Bihor din anii 2012-2016, Cornel Popa. Deşi este un fel de părinte al salubrităţii din judeţ, pe vremea lui demarând Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor, care a impus reguli unitare de curăţenie pentru toate satele şi oraşele din judeţ, politicianul este în ilegalitate cu propriile sale gunoaie.

Bihorel a aflat că pentru casa de vacanţă pe care o deţine în Vârtop, unde el sau membrii familiei lui merg aproape zilnic, fostul şef al CJ şi al liberalilor bihoreni nu a încheiat un contract de salubritate cu operatorul din zonă, AVE Bihor, deşi reprezentanţii firmei i-au atras atenţia să intre în legalitate. Ce face cu gunoaiele pe care le produce? Probabil, ca mai toţi vecinii, le aruncă clandestin prin natură, dacă nu cumva bunul-simţ îl determină totuşi să le care la Oradea.

Dat fiind că este vorba de acelaşi Popa despre care Bihorel a mai scris recent că nu are nici contract pentru apă şi canalizare cu operatorul local din Nucet, e clar că, deşi nu mai este un politician activ, omul are în continuare apucături de "ciubucar"...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!