Un videoclip ce prezintă un bolid Lamborghini în timp ce se plimbă pe covorul roșu din clădirea Parlamentului României a devenit viral pe internet, după ce a fost postat pe TikTok de Alin Grigore, un consilier în cabinetul preşedintelui Comisiei pentru Tineret şi Sport din Camera Deputaţilor.

“Când plouă afară și nu ai umbrela la tine”, a fost singurul comentariu postat de acesta în descrierea clipului (video jos), în cursul zilei de vineri. Iar oamenii s-au întrecut în „ipoteze” care mai de care.

Lipsa inițială a explicațiilor și a contextului a stârnit numeroase comentarii din partea internauților. În vreme ce unii au luat în serios „parcarea”, alții s-au pus pe glume.

„Trebuia să fie maşina de servici pentru parlamentari dacă reuşeam să intrăm în Schengen”, a scris un comentator, în vreme ce altul s-a întrebat: “Se putea să fie un Logan?”.

„Target-ul la parlamentari pe urmatoru' an”, a scris un utilizator TikTok, altul a zis că „A venit Merkel la Iohannis”, în vreme ce un altul a opinat că: “Era prea scumpă parcarea cu plata de afară”.

Explicația consilierului a venit ceva mai târziu, tot în zona de comentarii a postării. De fapt, a fost vorba despre o... expoziție.

“Gala Luxury România, eveniment organizat ieri (joi - n.red.) în Sala Unirii. Acolo au fost expuse mai multe mașini, printre care și Lamborghi-ul de mai sus”, a comentat Alin Grigore.

Sâmbătă după amiază, postarea avea deja peste 350 de comentarii și aproape 2.700 de distribuiri.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!