A fost alertă, duminică seară, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana"! Mai multe echipaje de pompieri, cu scafandri, paramedici, ba chiar şi autospecială de terapie intensivă, au fost trimise pe malul Crişului Repede, în Sântandrei, după apelul unui şofer de TIR care, trecând pe drumul expres, a văzut o maşină în râu.

Apelul a fost primit duminică seara în jurul orei 18.30, după cum a explicat, pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, locotenent-colonel Camelia Roşca. "A sunat un şofer de TIR care se afla pe drumul expres şi care a văzut o maşină în Crişul Repede. Au fost mobilizate o autospecială cu scafandri, două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, echipaj de paramedici, echipaj de terapie intensivă", a declarat Roşca. 

Desfăşurarea de forţe a fost pentru salvarea eventualelor victime. Doar că nu a fost găsită nicio persoană! 

"S-au făcut căutări, dar nu era nimeni nici în apă, nici pe mal. Colegii mei i-au sprijinit pe angajaţii unei firme de tractări, să scoată maşina", a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Crişana. 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Bihor, autoturismul era al unei firme de închirieri auto, iar cei care au luat-o, doi tineri,  au vrut să facă o şedinţă foto pe malul Crişului, dar au uitat să tragă frâna de mână", a explicat purtătorul de cuvânt al instituţiei, comisar şef Alina Fărcuţa. 

Ca atare, maşina a pornit spre vale şi s-a oprit abia când a ajuns în albia Crişului. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!