Având-o în componenţă pe orădeanca Bianca Benea, de la CSM LPS, formaţia României a obţinut locul I la întrecerile etapei de Cupă Mondială de spadă pentru juniori la echipe mixte, competiţie care s-a desfăşurat pe decembrie la Bratislava, în Slovacia.

Pe lângă spadasina Bianca Benea, din echipa României a făcut parte şi antrenorul Nicolae Ille, ambii de la CSM LPS Oradea.

În fazele superioare ale turneului din Slovacia, România a dispus de Elveţia în sferturile de finală, cu scorul de 40-39, a învins apoi Rusia, în semifinale, cu 40-26, iar în ultimul act s-a impus în faţa Ungariei, finală pe care şi-a adjudecat-o cu scorul de 40-36.

Componenţa echipei României la această competiţie i-a cuprins pe: Bianca Benea (CSM LPS Oradea), Alexandra Predescu (CSA Steaua Bucureşti), Teodora Coste (CS Satu Mare), Adrian Dabija (Dinamo Bucureşti), Macska Adam (CS Satu Mare) şi Biro David (CSŞ Târgu Mureş), toţi aceştia fiind pregătiţi de antrenorii Nicolae Ille şi Cornel Milan (la lotul feminin), respectiv Petrică Ungureanu şi Nagy Lehel (la lotul masculin).