Reprezentanţii clubului Famous Place susţin că scandalul din noaptea de vineri spre sâmbătă, când a avut loc deschiderea sezonului de petreceri în aer liber la Hanului Pescarilor, nu are legătură cu angajaţii localului, aşa cum au insinuat victimele. Cum se ştie, scandalul, petrecut în parcarea hanului, s-a soldat cu rănirea a două persoane, Raul Ferche şi Raul Pintean, primul fiind chiar înjunghiat.

Potrivit lui Felix Buzgău (foto), asociat în cadrul clubului, victimele au jignit-o pe una dintre chelneriţe, incidentul fiind însă aplanat de agenţii de pază. "Unul dintre băieţi a cerut bonul, chelneriţa i l-a dus. Acel client a plecat dar însoţitorii lui, doi băieţi, au rămas, iar Ferche a cerut din nou bonul, pe un ton nepoliticos şi injurios, acesta fiind motivul pentru care ospătăriţa a solicitat ajutorul bodyguarzilor", a explicat Buzgău.

Problema a fost lămurită pe loc, zice Buzgău, clientul agresiv fiind liniştit de însoţitorii săi şi de oamenii de ordine. "I s-a explicat că bonul fusese deja adus, consumaţia a fost plătită. Atunci, Ferche şi-a cerut scuze de la ospătăriţă iar spiritele s-au calmat", a mai spus Buzgău.

O oră mai târziu, însă, când cei doi băieţi au plecat spre parcarea Hanului, au avut un schimb de replici cu un alt grup de clienţi. "A fost vorba despre o altercaţie dintre două grupuri, care, însă, nu are nicio legătură cu Famous Place. Ferche a plecat şi a revenit cu un pistol, pe care îl tot agita în mână, ameninţând că va trage. Sunt camere de supraveghere în parcare, sper să fi surprins ce s-a întâmplat. Dacă nu, există oricum martori", a mai spus Felix Buzgău.

Alături de asociaţii săi, Buzgău intenţionează să-i dea în judecată pe bătăuşii care i-au deningrat localul, dacă nu îşi retrag afirmaţiile. "Ni s-a adus un grav prejudiciu de imagine, insinuându-se că angajaţii Famous nu eliberează bonul fiscal, iar cei doi clienţi au ajuns victime pentru că ar fi cerut bonul. Este o minciună! Angajaţii noştri eliberează bon. Acest lucru se poate verifica", a declarat Buzgău.

Citiţi despre scandalul cu interlopi de la Hanul pescarilor în articolul: "Scandal cu interlopi la Hanul Pescarilor: Doi clienţi au ajuns în spital, unul dintre ei înjunghiat! (FOTO)"