Un tânăr în vârstă de 25 de ani din comuna Boianu Mare a ajuns la spital, joi, după ce s-a urcat fără permis la volanul unui tractor cu care apoi s-a răsturnat în şanţ.

Incidentul rutier, produs pe drumul judeţean 191, lângă Marghita, a fost anunţat la numărul de urgenţă 112, joi după-amiaza la ora 16.30.

"În timp ce conducea un tractor cu care remorca o vidanjeră, fără permis pentru nicio categorie, tânărul a pierdut controlul direcţiei iar vehiculul a intrat în balans şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de deplasare", se precizează într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Biroul de Presă al Poliţiei Bihor.

Din cercetările efectuate de poliţişti, tractorul avea defecţiuni la trenul de rulare şi la cutia de viteză, care s-au desprins de şasiu în momentul în care vehiculul s-a răsturnat, izbind autoturismul care venea din spate, condus de un sătmărean de 55 de ani.

Din fericire, tânărul de la volanul tractorului a suferit doar leziuni uşoare. "Pacientul se află internat la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean din Oradea cu un traumatism cranio-cerebral minor, plagă la nivelul feţei şi o fractură a cotului stâng", a declarat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al SMURD Bihor, dr. Dacian Juca.