Locuitorii cartierului Rogerius nu vor mai fi nevoiţi să bată drumul până în centru ca să tragă de fiare. Culturistul Ion Marin a inaugurat luni, la etajul II al complexului comercial Perla din strada Corneliu Coposu 7, cea mai nouă sală de sport din lanţul Gym Mar Strong. "Rogerius este un cartier mare, cu mulţi tineri care ar prefera să se poată antrena cât mai aproape de casă. Am ţinut să le îndeplinim această dorinţă cu atât mai mult cu cât în zona Perla nu există altă sală de culturism", a spus Marin.

Înaltă, aerisită şi luminoasă, sala de peste drum de parcul Liniştii este utilată cu aparate Atlas şi Technogym şi greutăţi de toate mărimile. "Dotările au fost gândite astfel încât sportivii îşi pot lucra toate grupele musculare pe minim trei sau patru aparate diferite, fiecare stimulând muşchiul în alt mod", a declarat culturistul.

Noua sală de sport are o suprafaţă de 550 metri pătraţi şi ocupă tot etajul doi al complexului Perla. Pentru cei 80 de lei cât costă abonamentul lunar, clienţii au acces atât la sala de culturism cât şi la şedintele de fitness, având astfel posibilitatea să combine antrenamentul de forţă destinat creşterii masei musculare cu sesiunile cardio menite să ardă ţesutul adipos. Pentru eliminarea toxinelor şi accelerarea recuperării după efort, sportivii pot apela atât la saună cât şi la produsele specifice de la barul proteic din incintă.

Sportivii începători, care nu sunt încă familiarizaţi cu aparatura, precum şi cei care, antrenându-se singuri, au nevoie de ajutor, pot cere asistenţa unui instructor sportiv. De consilierea abonaţilor se ocupă culturistul Dan Blaj, desemnat campion absolut al României la categoria 70 kilograme la campionatele naţionale de anul acesta.

În prezent clubul sportiv Gym Mar Strong numără 10 săli de antrenament, dintre care una în incinta mall-ului Gold Plazza din Baia Mare. Deschiderea sălii din strada Corneliu Coposu are loc la doar 4 luni după ce în iunie clubul Gym Mar Strong a deschis sub blocul turn din strada Tudor Vladimirescu prima sală de culturism din Transilvania cu program de funcţionare non-stop.