Senatorul Cristian Bodea a dezvăluit joi, într-o conferinţă de presă, că PSD continuă să racoleze primari liberali, prin intermediul PLR-ului lui Călin Popescu Tăriceanu, chiar dacă Ordonanţa Traseismului a expirat luna trecută.

Masă de pomană

Bodea a declarat că în cursul serii de miercuri, cu o zi înainte de sosirea la Oradea a lui Călin Popescu Tăriceanu (care are programată o conferinţă de presă comună cu preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, şi o întâlnire cu activiştii PSD şi UDMR), primarii PNL au primit un SMS prin care erau invitaţi să participe şi ei la întâlnire, iar apoi la o masă oferită "doar" pentru ei, la restaurantul Hotelului Continental, deţinut de familia prefectului Claudiu Pop, fost deputat PSD şi ex preşedinte al PSD Oradea.

"Bună seara! Dl. Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului Romaniei va invita sa participati maine de la ora 15 la Filarmonica din Oradea, alaturi de consilier la o discutie si de la ora 17 doar dvs la hotel Continental. O seara buna!" - este conţinutul SMS-ului trimis primarilor liberali.

Cu toate acestea, senatorul Cristian Bodea a declarat că are convingerea că primarii PNL şi PDL care nu au trădat în perioada când o puteau face acoperiţi de Ordonanţa Traseismului nu vor trăda nici acum, alăturându-se oastei PSD-UNPR-PC-PLR-PRM.

"Aş vrea să-i transmit domnului Tăriceanu că degeaba încearcă să-i prostească pe primari. Curvele au plecat deja din PNL, iar dumnealui ştie foarte bine, pentru că e primul care a plecat", a spus Bodea.

Mang, un "eunuc" care doar dă "cu limba"

În aceeaşi conferinţă de presă, senatorul liberal l-a ironizat pe preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, pentru declaraţiile acestuia conform cărora în Oradea şi în Bihor alegerile au fost câştigate de PSD, în ciuda faptului că aici Iohannis a obţinut 41,5%, respectiv 37% din voturi, faţă de Ponta, care a obţinut 27%, respectiv 32%.

"Domnul Mang trăieşte într-o realitate paralelă, nu în realitatea bihorenilor. Nu este decât un eunuc politic, care se laudă cu ce nu poate", a spus Bodea, făcând apoi referire şi la discrepanţa dintre declaraţiile PSD şi realitatea din teren în ce priveşte reabilitarea DN 76 Oradea-Beiuş-Deva, alocaţiile de la Guvern pentru Oradea şi Bihor, şoselele de centură Aleşd şi Beiuş-Ştei ori Autostrada Transilvania, adică "un şantier abandonat, dar în capul lui Mang pe acolo deja circulă investitorii".

"Doar gura e de Mang, preşedintele PSD Bihor e în stare doar să dea din limbă, dar şi aşa oboseşte repede", a spus Bodea despre liderul pesediştilor bihoreni.

Citiţi pe această temă şi articolul "Mang recunoaşte: Eu am invitat primarii să se întâlneacă cu Tăriceanu"