Poliţiştii bihoreni arată că, din primele date, accidentul de pe DN79 din Bihor s-a petrecut după ce o femeie de 41 de ani, şoferiţă într-un Renault Clio, nu s-a asigurat când a făcut un viraj la stânga şi a acroşat un camion care se angajase în depăşire. 

"Joi, 3 martie a.c., la ora 11.20, pe D.N. 79, în afara municipiului Salonta, o femeie de 41 de ani, din Salonta, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Salonta – Ciumeghiu, nu s-a asigurat corespunzător în momentul efectuării unui viraj la stânga. Astfel, autoturismul condus de femeia de 41 de ani a fost acroşat în partea stângă, de o autoutilitară condusă de un bărbat de 60 de ani, din municipiul Arad, judeţul Arad, care se afla angajată în depăşirea regulamentară a acestuia", se arată într-o informare transmisă joi după-amiaza de reprezentanţii IPJ Bihor. 

În urma accidentului, şoferiţa de 41 de ani a suferit multiple leziuni, fiind transportată, în comă, la spital cu elicopterul SMURD, potrivit dr. Hadrian Borcea.

De asemenea, un bărbat de 54 de ani din Salonta, pasager în autoturism, a suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!