Tinerii însurăţei şi orădenii care sărbătoresc 50 de ani de căsnicie neîntreruptă vor fi cinstiţi de municipalitate cu o sticlă de Cotnari.

vin de la primarie.jpgConform unui comunicat de presă al Primăriei, municipalitatea a încheiat un contract de sponsorizare cu o companie românească producătoare de vinuri, care s-a oferit să sponsorizeze cu câte o sticlă de vin fiecare cuplu care spune "Da" în faţa ofiţerului de stare civilă.

Sărbătoriţii vor primi cu ocazia cununiei civile o sticlă de Cotnari, vin alb, demisec, de origine controlată, premiat cu aur anul trecut la Concursul Internaţional de la Bucureşti, care va avea o etichetă adaptată momentului.

Băutura va fi ambalată într-o sacoşă tip cadou în care se va afla şi o felicitare cu urarea "Casă de piatră". Sacoşa şi felicitarea sunt oferite de Primărie şi vor fi inscripţionate cu stema oraşului, textul "Primăria Municipiului Oradea" şi numele producătorului de vin.

Acelaşi cadou îl vor primi şi orădenii care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi vor fi fost invitaţi la Primărie să îşi sărbătorească Nunta de aur şi să îşi ridice premiul de 500 lei.

Contractul de sponsorizare a fost încheiat pentru o perioadă de trei ani, cu posibilitate de prelungire după anul 2013.