Peste 250 de copii au participat la întrecerile celei de-a doua ediţii a turneului de fotbal organizat la Sântion de Clubul Crişana Oradea şi dotat cu Cupa de vară „Bihorul”.

Programată în ultimele zile ale lunii iunie, competiția s-a desfășurat pe cinci categorii de vârstă, U7, U9, U11, U13 și U15, iar întrecerile au fost antrenante, micii fotbalişti luptând cu ardoare şi bucurându-se de fotbal, în primele lor zile de vacanţă.

După desfăşurarea jocurilor, câștigătorii ediției a II-a a Cupei de vară „Bihorul” au fost: la U7 - CS Crișana, la U9 - CSC Diosig, la U11 - United Bihor, la U13 - Foresta Tileagd, iar la U15 - CS Crișana.

Surpriza plăcută a competiției a fost prezența echipei de fete a clubului United Bihor U13, care a evoluat la categoria U11, unde a ieșit învingătoare.

„Pentru noi, CS Crișana, a fost un test reușit. Am izbutit să câștigăm competiția la două categorii de vârstă, U7 și U15, iar la categoriile U9, U11 și U13 ne-am clasat pe locul 2. Bravo copiilor noştri, suntem mândri de ei, iată că munca și seriozitatea dau rezultate”, a declarat Szilveszter Denes, preşedintele CS Crişana Oradea, principalul organizator.

La final, toți participanții la competiție au fost premiați cu medalii și cupe.

„A fost încă un turneu reușit din toate punctele de vedere și totodată benefic fotbalului juvenil din județul nostru. Mulțumim echipelor participante, vă așteptăm cu drag la următoarele turnee organizate de clubul nostru. Hai CS Crișana, turneele și fotbalul fără presiune continuă!”, a fost mesajul celor de la CS Crişana Oradea, la finalul competiţiei, postat pe pagina de Facebook a clubului organizator.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!