Padel Arena Oradea a fost gazda unei noi competiții de padel, Cupa ERA Park, întrecere rezervată, la masculin categoriilor profesioniști, amatori și începători, iar la feminin, open. Competiția a fost dotată cu premii importante.

Deși au absentat jucători de top, precum Andrei Dărăban, Bogdan Sturzu, Horia Matei, Alex Stohor sau Răzvan Copil, competiția profesioniștilor a propus meciuri superbe, cu faze spectaculoase. Finala a fost câștigată de Emil Bronț şi Ciprian Filip, care au dispus, în două seturi, cu 6-4, 6-3, de Răzvan Sime şi Alexandru Stocker.

Afluența cea mai mare a fost la amatori, unde au participat 12 echipe foarte bune, opt dintre ele reușind să acceadă în sferturile de finală. În cele din urmă, după trei zile de competiție la acest nivel, finala a adus față în față dublurile: Răzvan Sime - Raul Zaharia şi Luca Novero - Raul Samuel.

Zaharia și Sime s-au impus în două seturi, cu 7-5,6-3. Locurile III au revenit semifinaliștilor Spiros Baltsavias - Nicu Nicolae și Rareș Secară - Sergiu Samuel.

Ale Dărăban - Denisa Bronț au câștigat finala feminină, după un meci spectaculos în fața tandemului mamă-fiică Dana și Savinna Baltsavias, în vreme ce, la începători s-a impus tandemul format din Tomi Kusma și Victor Mihalcea.

”Vom mai organiza la Padel Arena Oradea, în acest an, o competiție, să-i spunem locală, dar accentul este pus pe etapa națională din Liga de Padel. Cei mai buni jucători din țară se vor întâlni la Oradea, la finele acestei luni, în perioada 28-30 octombrie, pentru ca ei să se reîntâlnească tot la Oradea, la finala Cupei României, programată înainte de sărbătorile de iarnă: 18-20 decembrie”, a declarat Spiros Baltsavias, promotorul padelului orădean.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!