Asociaţia Cavalerii Fluierului Bihor organizează la sfârşitul acestei luni la Băile 1 Mai un nou curs de instruire şi perfecţionare pentru arbitrii şi observatorii de fotbal din judeţul Bihor.

Cursul va avea loc la Hotel Perla şi se va desfăşura în data de 30 ianuarie. În cadrul acestuia, se va vorbi despre rolul observatorului şi condiţiile pentru a fi un arbitru de top şi vor avea loc prelegeri despre jucarea mingii cu mâna, severitatea atacurilor, managementul loviturilor libere, offside şi despre pregătirea arbitrului pentru joc. Cursul se va încheia cu concluziile şi recomandările.

Invitaţii cursului de instruire şi perfecţionare pentru arbitrii şi observatorii de fotbal din judeţul Bihor din această lună vor fi Alexandru Deaconu, vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, şi Sebastian Colţescu, arbitru FIFA.

Organizatoarea acestui curs este o organizaţie fondată în anul 2014 şi are deviza "în scopul dezvoltării arbitrajului bihorean". Preşedintele ACF este Laurenţiu Danşa, vicepreşedinţi sunt Octavian Şovre şi Radu Bitea, iar secretar, Marius Omuţ.