Profesorii care vor să susțină examenul de definitivare în învățământ, precum și persoanele care vor să participe la concursul de titularizare, pentru a ajunge la catedre, au șansa să participe gratuit la cursuri de pregătire organizate de Inspectoratul Școlar Județean Bihor și Casa Corpului Didactic.

Cursurile sunt gratuite atât pentru bihoreni, cât și pentru candidații din alte județe, a transmis IȘJ Bihor printr-un comunicat de presă dat publicității joi.

„Activitățile sunt organizate cu prezență fizică și online la toate disciplinele pentru care sunt înscriși candidați”, se arată în comunicat.

Pe site-urile celor două instituții au fost publicate graficele cursurilor, care arată când și unde se țin lecțiile. Informații suplimentare pot oferi și inspectorii de specialitate din cadrul IȘJ Bihor, ale căror date de contact se găsesc pe site-ul www.isjbihor.ro.

„Demersul are ca scop pregătirea temeinică a aspiranților la o carieră didactică, atât din perspectiva specialității, cât și a metodicii, astfel încât sistemul de învățământ preuniversitar să atragă o resursă umană înalt calificată, care face față exigențelor titularizării, respectiv examenului național de definitivare în învățământ și ulterior activității instructiv educative”, a mai transmis Inspectoratul Școlar.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!