Clubul sportiv orădean Royal Kwon a organizat în ultima săptămână un seminar de autoapărare pentru adulţi la care au participat peste 50 de persoane.

La sedinţele gratuite, participanţii s-au putut familiariza cu diferite tehnici de autoapărare, precum cele pentru femei, tehnici de atac şi apărare, eliberare din prize, tehnici de imobilizare, încătuşare şi control corporal, apărare contra unui adversar înarmat cu cuţit sau baston.

Antrenamentele, care s-au bucurat de un real succes, au fost conduse de preşedintele clubului orădean, Francisc Tripa, deţinător al centurii negre 4 Dan şi membru în Comisia de Autoapărare al Federaţiei Române de Taekwondo ITF. El a fost secundat de instructorul internaţional Bogdan Gug - 4 Dan şi de Kapalai Zsolt - 1 Dan.

La aceste antrenamente au fost prezenţi şi părinţii elevilor legitimaţi la ACS Royal Kwon, „cu un comportament exemplar pentru copiii lor”, după cum a transmis clubul orădean, într-un comunicat.

De asemenea, la eveniment au luat parte şi 21 de studenţi din cadrul Şcolii de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră „Avram Iancu", conduşi de instructorul Ionuț Florin Diniş.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!