Cristina Afloare, funcţionara Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Bihor, prinsă în flagrant vara trecută de procurorii DNA Oradea în timp ce încasa 500 lei şpagă de la administratorii unei firme pentru a-i "ierta" de amendă, a scăpat de puşcărie.

Curtea de Apel Oradea a pronunţat, miercuri, verdictul în acest caz, dispunând respingerea apelului declarat de procurorii DNA, care au cerut ca aceasta să fie trimisă la închisoare, dar şi apelul funcţionarei, care a solicitat reducerea pedepsei.

Astfel, Cristina Afloare a rămas cu pedeapsa dictată de Tribunalul Bihor, şi anume 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendarea pedepsei sub supraveghere. Decizia Curţii de Apel Oradea este definitivă.

Aşa cum BIHOREANUL a mai scris, funcţionara a fost reţinută pe 19 iulie anul trecut, ea fiind surprinsă în flagrant cu 500 lei din cei 1.000 lei ceruţi de la administratorii unei firme orădene ca să-i aplice o amendă minimă pentru neregulile constatate.

Cristina Afloare a fost prinsă de poliţiştii Direcţiei Generale Anticorupţie Bihor cu şpaga în poşetă la ieşirea dintr-un ABC unde, pentru că găsise mai multe nereguli, a cerut "să i se pregătească plicul", astfel ca procesul verbal de control să fie unul "pozitiv".

Femeia nici măcar nu era la prima "acţiune" din acea zi. Cu doar câteva minute înainte să fie reţinută, Afloare trecuse şi pe la un depozit de materiale de construcţii, de unde a plecat cu un "bonus" de 1.000 de lei, bani pretinşi pentru a "trânti" alt control.

Citiţi cum îşi racola "clienţii" fosta funcţionară de la Protecţia Consumatorului în articolul: "Şpăgari în serie: Funcţionara de la Protecţia Consumatorului prinsă cu mită a strâns 1.500 lei în doar o jumătate de oră!"