Eleva de la Colegiul "Traian Vuia" din Oradea, care, lunea trecută, a înjunghiat un pedagog, rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile.

Decizia a fost luată luni, în urma dezbaterilor de la Curtea de Apel Oradea, care a respins ca nefondată contestaţia formulată de avocatul ei împotriva măsurii dispuse marţea trecută de Tribunalul Bihor.

"Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpata contestatoare împotriva încheierii penale pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor", scrie pe portalul instanţei.

Judecătorii au obligat-o, totodată, pe tânără, să plătească suma de 300 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare în favoarea statului.

Încheierea Curții de Apel Oradea este definitivă.

Atac în Colegiu

Așa cum BIHOREANUL a mai scris, Bianca B., eleva în vârstă de 16 ani de la Colegiul Tehnic ”Traian Vuia” a fost arestată pe 28 noiembrie, după ce, cu o zi înainte, ea a înjunghiat un pedagog, chiar în biroul uneia dintre directoarele adjuncte ale școlii și de față cu aceasta, cu directoarea colegiului, diriginta și cu mama adolescentei.

Întâlnirea fusese programată din cauza unui incident petrecut cu o săptămână mai devreme, când eleva de clasa a X-a a fost prinsă în camera ei din internat, alături de iubit, elev în același colegiu, în clasa a IX-a. Descoperirea a fost făcută de pedagogul de 41 de ani, care a anunţat direcţiunea. După câteva zeci de minute de discuții despre această situație, fata l-a acuzat pe pedagog că i-ar fi făcut avansuri sexuale, dar fără ca, înainte de acea întâlnire, să fi reclamat vreodată vreun gest nepotrivit din partea bărbatului. 

Cert e că, luni dimineață, imediat după ce a lansat aceste acuzații în biroul directoarei, adolescenta ar fi cerut permisiunea să meargă la baie, iar când s-a întors, fără alte avertismente, a scos din mâneca hainei un cuţit cu care l-a atacat şi l-a înjunghiat pe pedagog, în spate, afectându-i pleura şi traheea.

Citiți detalii despre poveste în articolul Voia să-l omoare! Ce le-a spus anchetatorilor eleva care l-a înjunghiat pe pedagogul de la Colegiul Traian Vuia din Oradea

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!