Un băiat de 13 ani din Diosig este căutat de familie după ce a plecat de acasă vineri la prânz şi nu a mai revenit.

"Poliţiştii Secţiei nr. 3 de Poliţie Rurală Biharia din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaţi sâmbătă, 24 iulie, la ora 19:33, de familia unui minor, Kristian Varga, de 13 ani, din sat Diosig, că acesta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de vineri 23 iulie, în jurul orei 12:00 şi nu a mai revenit", a transmis duminică biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor.

Potrivit poliţiştilor, ultima dată când a fost văzut, adolescentul înalt de circa 1,60 metri şi cântărind circa 60 de kilograme purta încălţăminte sport de culoare albă, blugi negri şi un tricou alb inscripţionat.

"Oricine poate oferi detalii cu privire la minorul dispărut este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie", se mai menţinonează în comunicatul Poliţiei.

UPDATE

Potrivit comunicatorilor Poliției Bihor, adolescentul de 13 ani a fost identificat în prima parte a zilei de duminică de către polițiștii feroviari în gara Oradea. Băiatul a fost returnat familiei.