La restaurantul Laurus din cadrul hotelului DoubleTree by Hilton Oradea, gastronomia a devenit un limbaj universal al emoțiilor și experiențelor. Fiecare seară tematică a fost o călătorie prin bucătării și tradiții din toate colțurile lumii.

Dacă ești fascinat de aromele intense ale preparatelor maghiare, atunci următorul eveniment este pentru tine. Pe 27 noiembrie, restaurantul Laurus te invită la seara ungurească, să te bucuri de un meniu condimentat cu măiestrie de echipa noastră de bucătari și de o atmosferă aparte.

Printre preparate vei găsi binecunoscutul Körözött, un aperitiv clasic și delicios, traditionalul papricaș de pui cu găluște, vită în stil vânătoresc cu găluște de pâine și multe alte delicii. Desertul te va teleporta în copilărie, acolo unde laptele de pasăre era cea mai dulce surpriză culinară.

În data de 30 noiembrie se sărbătorește esența folclorului românesc împreună cu Ansamblul Zestrea Budureșii, ai cărei membri vin pregătiți să joace, alături de voi, pe ritmurile autentice românești. Din meniul cu bucate tradiționale gătite ca la mama acasă nu vor lipsi mămăliga, mititeii, varza a la Cluj ori prăjitura Petre Roman.

Ambele seri reprezintă mai mult decât evenimente culinare. Sunt ocazii de a sărbători tradiții, de a împărtăși momente speciale alături de cei dragi și de a te lăsa purtat de gusturi și ritmuri ce îți vor rămâne în suflet.

Dacă vrei să experimentezi atmosfera inconfundabilă a serilor tematice de la DoubleTree by Hilton Oradea, rezervă-ți locul acum la 0259.259.259 sau trimite un email la reservations@doubletreeoradea.ro

Pentru a rămâne la curent cu toate evenimentele viitoare, te invităm să ne urmărești pe Instagram și să ne dai un like pe Facebook!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!