După ce şi-a prezentat demisia înaintea ultimului joc amical, din weekend, antrenorul Dan Dobai s-a răzgândit. În urma discuţiilor cu conducătorii clubului, Dobai s-a răzgândit şi va antrena în continuare echipa din Liga a III-a.

"Într-adevăr am revenit. Probabil am luat şi eu atunci o decizie prea abruptă. Dar după ce am discutat luni şi marţi, am luat decizia să revin şi să mergem mai departe. Au fost anumite chestiuni interioare, pe care le-am reglementat. Acum ne concentrăm asupra primului joc din returul de campionat", a declarat Dan Dobai, refuzând să detalieze motivele demisiei.

În acest an, Luceafărul şi-a propus ca obiectiv promovarea în Liga a II-a. Jocul de debut din returul Seriei a V-a a Ligii a III-a va avea loc sâmbătă, de la ora 15, în deplasare, cu Csiksereda Miercurea Ciuc.

Îmbucurător este faptul că înaintea acestei partide, marea majoritate a jucătorilor din lotul echipei Luceafărul sunt apţi de joc, mai puţin mijlocaşul Ţegle, care se confruntă cu probleme de sănătate.

"După antrenamentul de astăzi (n.r. – joi), o să mă decid asupra lotului de 18 care va face deplasarea. Vom pleca vineri dimineaţă spre Miercurea Ciuc, urmând ca seara să avem o mişcare acolo, iar apoi sâmbătă să abordăm încrezători meciul", a mai declarat antrenorul Dan Dobai.

De precizat că pe bihorenii de la Luceafărul nu-i va aştepta un joc deloc accesibil la Miercurea Ciuc. Şi echipa Csiksereda a primit întăriri în această iarnă. "Ce pot să vă spun este că vom oferi o replică pe măsură echipei gazde", a mai precizat tehnicianul echipei Luceafărul.

"Din punctul meu de vedere, nu a fost nicio problemă interioară în ceea ce priveşte acea situaţie cu antrenorul, dar e bine că am depăşit momentul. Cred că suntem favoriţii seriei şi ar trebui să terminăm pe primul loc acest campionat, astfel încât să obţinem promovarea", a declarat Găvrilă Ghilea, fondatorul clubului Luceafărul.