Pugiliştii Clubului Sportiv Basti Box au obţinut noi rezultate bune în competiţiile la care au participat, atât pe plan intern, cât şi internaţional. Darius Stegari şi Szűcs Istvan sunt performerii ultimelor concursuri pentru clubul salontan.

Darius Stegari a reuşit să devină campion naţional de juniori, la categoria 63 kg, după ce la întrecerile de la Bacău, programate în perioada 6 – 11 octombrie, el a reuşit să-şi învingă toţi adversarii. Astfel, a intrat în posesia medaliei de aur, dar pe lângă aceasta şi-a mai asigurat şi titlul de cel mai tehnic boxer al competiţiei.

Tot la Naţionalele de juniori de la Bacău a participat din partea CS Basti Box şi Mădălin Agache, la +80 kg, însă el a pierdut în sferturile de finală, în faţa lui Denis Cristian Cucu, cel care avea să câştige categoria şi să devină campion naţional.

În aceeaşi perioadă, în Spania, la Nurcia, Szűcs Istvan a reprezentat clubul salontan la categoria 75 kg tineret a „Turneului internațional Boxam”. Bihoreanul a avut o evoluţie excelentă, devenind campionul acestei categorii, după ce a dominat toate cele trei reprize cu adversarul său columbian, cel care a şi fost numărat de trei ori. Astfel, cu decizie unanimă, Szűcs Istvan s-a impus şi „și-a confirmat munca și seriozitatea”, după cum avea să declare antrenorul şi managerul clubului salontan, Sebastian Silaghi.

Între timp, pe adresa clubului Basti Box a sosit şi convocarea la lotul naţional de juniori a campionului de la Bacău, Darius Stegari, care va participa la un cantonament al lotului naţional de juniori, programat în această lună la Călăraşi.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!