Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Bihor au deschis un dosar pentru "moarte suspectă" în cazul unui bărbat din Beiuş al cărui cadavru a fost descoperit în noaptea de sâmbătă spre duminică în pădurea satului Delani.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a fost găsit de un sătean din Delani, în maşina personală parcată la marginea pădurii, însă într-o zonă ferită, dezbrăcat şi culcat pe scaunele din faţă, lăsate ambele pe spate.

Duminică, procurorii au identificat victima ca fiind un bărbat de 42 ani, angajat al Spitalului Municipal Beiuş, şofer pe o autosanitară, dat dispărut miercurea trecută de soţia sa.

Anchetatorii au şi deschis o anchetă în caz pentru "moarte suspectă", încercând să stabilească circumstanţele în care s-a produs decesul şoferului.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legal Bihor, iar în urma autopsiei medicii legişti au stabilit că acesta suferise un atac de cord.

Procurorii urmează să stabilească exact cum a ajuns omul în locul în care a fost găsit şi circumstanţele în care acesta a murit.