Dezvăluirea lui Bihorel de săptămâna trecută - că unii angajaţi mai tupeişti ai municipalităţii, în frunte cu Dacian Palladi, consilierul viceprimăriţei Antonia Nica, sfidează interdicţia impusă de fostul primar Ilie Bolojan de a-şi lăsa maşinile în parcarea interioară de lângă turnul Primăriei - s-a lăsat cu scandal.

Palladi, care obişnuieşte să-şi parcheze acolo Chryslerul personal, profitând că poate ridica bariera fiindcă numărul său de telefon a fost introdus în sistemul de acces pe vremea când conducea maşina de serviciu a viceprimăriţei, a protestat pe Facebook, susţinând că Bihorel îi poartă pică pentru "bolidul" pe care îl conduce şi susţinând că îşi plăteşte singur costurile maşinii, deşi o foloseşte şi în interes de serviciu.

Nemulţumit, primarul Florin Birta a dispus interzicerea staţionării tuturor maşinilor în parcarea de lângă turn începând cu 1 iulie, cele ale Primăriei urmând să aibă acces strict pentru aprovizionare, dar să fie garate exclusiv în curtea CAO.

Angajaţii serviciului administrativ au şi printat fluturaşi cu ordinul primarului şi i-au pus pe parbrizele maşinilor găsite în curtea turnului. Inclusiv pe Chryslerul lui Palladi, parcat acolo cam toată săptămâna trecută...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!