Celebrul David Letterman, una dintre legendele televiziunii americane, s-a dus în Kiev, unde i-a luat un interviu președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Întâlnirea dintre cei doi a avut loc chiar în subteran, într-una dintre stațiile de metrou din capitala Ucrainei, știut fiind faptul că în astfel de stații s-au ascuns deseori ucrainenii din calea atacurilor cu rachete ale rușilor.

Anunțul privind interviul realizat pentru show-ul „My next guest needs no introduction”, realizat de David Letterman pentru Netflix, a fost făcut atât de platforma de streaming, cât și de autoritățile ucrainene.

Pe pagina oficială de Facebook a Ucrainei au fost publicate câteva imagini din timpul interviului din subteran, cu comentariul că Zelenski are multe de spus despre „viața și rezistența din țara aflată în război”. „În ton cu vremurile, episodul a fost înregistrat în subteranul din Kiev”, se mai arată în mesaj, care spune că, în acest fel, publicul lui Letterman va afla despre realitățile din Ucraina. 

Potrivit Netflix, interviul va fi publicat până la finalul acestui an. 

(foto: Facebook / Ukraine.ua / Serhii Leshchenko)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!