Profitând de măsurile de relaxare din ultima perioadă, terenul de fotbal din Tileagd a fost "cucerit" de copii, în cadrul unei acţiuni organizate de clubul local Foresta cu sprijinul ACS United Bihor şi AJF Bihor pe data de 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului.

Au fost prezenţi peste 60 de copii, componenţii grupelor de juniori ai clubului Foresta, cu vârsta cuprinsă între 7 şi 14 ani, printre care şi 23 de fete. Participanţii au fost repartizaţi pe trei categorii de vârstă şi s-au întrecut la diferite concursuri, dar şi jocuri de minifotbal, în timp ce părinţii i-au încurajat din tribune.

Activităţile au fost coordonate de Raul Bălăiban (jucător al echipei Foresta şi antrenor la formaţia feminină United) şi Ficuţ Csaba (preşedinte United) cu sprijinul mai multor jucătoare de la reprezentanta Bihorului în liga secundă care-şi dispută jocurile de pe teren propriu la baza sportivă din Tileagd.

La finalul acţiunii, toţi participanţii au fost răsplătiţi cu fructe, suc şi dulciuri, oferite de preşedintele CS Foresta, Sebastian Popa, în timp ce AJF Bihor a oferit o diplomă fiecărui concurent.

"A fost încântător să vedem bucuria copiilor şi ambiţia cu care au participat la diferite probe de concurs. Scopul acţiunii a fost atins, zeci de copii şi-au petrecut ziua pe teren, în aer liber", a precizat Raul Bălăiban.

"A fost o plăcere să contribuim la reuşita acestei acţiuni. Avem o colaboare excelentă cu clubul din Tileagd, al cărui preşedinte, Sebastian Popa, pune mult suflet pentru dezvoltarea fotbalului din comună, şi este alături şi de echipa noastră de fete. Am constatat cu bucurie că dintre participanţi aproape o treime au fost fete, lucru ce confirmă popularitatea fotbalului în rândul acestora", a adăugat şi Ficuţ Csaba, preşedintele clubului United Bihor.