Un bărbat în vârstă de 31 ani din comuna Bulz este anchetat de poliţiştii din Borod, după ce, vineri noaptea, a fost prins fără permis la volanul unei dubiţe cu numere false la care ataşase o remorcă neînmatriculată. Şi asta nu e tot, căci verificând remorca, agenţii rutieri au descoperit că era plină cu bolţari furaţi de pe un teren din satul Lorău. 

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Poliţia Bihor, maşina condusă de bihorean a fost oprită în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 3, la ieşirea din Lorău. 

Bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, montase pe dubiţă număr fals de înmatriculare, iar remorca era neînmatriculată. "De asemenea, acesta transporta în remorcă 120 de bolţari, pe care este bănuit că i-ar fi sustras de pe un teren din localitatea bihoreană Lorău", se precizează în informare. 

Mai mult, după extinderea cercetărilor, poliţiştii au descoperit că, în aceeaşi noapte, individul mai furase încă 360 de bolţari de pe acelaşi teren.

"Bunurile sustrase au fost recuperate integral şi predate proprietarului", se mai arată în comunicat.

Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii Secției 1 de Poliție Rurală Borod, bihoreanul fiind cercetat acum pentru furt calificat, conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere, conducerea unui vehicul neîmatriculat şi cu număr fals.

UPDATE:

După apariția acestei știri, un cititor a transmis BIHOREANULUI și imaginile cu bărbatul din Bulz, sursele ziarului confirmând că este aceeași persoană. Numele tânărului nu a fost făcut, însă, public.