Un bihorean în vârstă de 20 ani din Nucet a ajuns în Arestul Poliţiei, după ce, sâmbătă, poliţiştii rutieri din Beiuş l-au prins pe DN 76, călare pe o motocicletă cu număr fals de înmatriculare, fără permis de conducere. 

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, tânărul a fost oprit, sâmbătă, în oraşul Vaşcău, iar în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

"De asemenea, la solicitarea legală a poliţiştilor rutieri, cel în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", se precizează în informare. 

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor şi este cercetat pentru cinci infracţiuni: conducerea unei vehicul neînmatriculat, conducerea unei vehicul cu număr fals de înmatriculare, dar şi pentru că a condus un vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice respectiv fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule dar şi refuz de recoltare probe biologice.