Un tânăr în vârstă de 24 ani din Paleu a fost reţinut pentru 24 de ore, marţi, iar în prezent este anchetat sub control judiciar după ce poliţiştii rutieri l-au prins de două ori, consecutiv, circulând fără permis, la volanul unui BMW. 

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, tânărul a fost oprit, marţi după-amiaza, pe Calea Aradului şi, verificându-l în baza de date, poliţiştii rutieri au descoperit că şofează fără permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, dar şi că nu o face pentru prima oară. 

Cu doar două zile mai devreme, în după-amiaza zilei de 29 noiembrie, acelaşi tânăr s-a ales cu dosar penal după ce a fost dibuit de un alt echipaj al Poliţiei Rutiere pe DN 19/E, în localitatea bihoreană Sălard.

"În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Serviciului Rutier l-au reținut pe tânărul de 24 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor" se precizează în informarea Poliţiei. 

Miercuri, după expirarea perioadei reţinerii, tânărul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.