Un bărbat în vârstă de 52 ani din comuna Răbăgani a ajuns la spital, joi seara, după ce s-a răsturnat cu un ATV pe şosea, în localitatea Remeţi. Chemaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că era beat criţă.

Într-un comunicat transmis, vineri, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor se arată că incidentul a fost semnalat prin numărul de urgenţă 112.  

„La fața locului, polițiștii rutieri din Aleșd au constatat că un bărbat de 52 de ani, din comuna Răbăgani, în timp ce conducea un vehicul de tip ATV, neînmatriculat, pe un drum public înspre Coada Lacului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat pe partea carosabilă", se spune în informare. 

Din verificările făcute, localnicul din Răbăgani nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi, în plus, era într-o avansată stare de ebrietate. "În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 52 de ani prezenta o concentrație alcoolică de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat", transmiite Poliția Bihor.

Cert e că bărbatul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale, iar acolo i-au fost recoltate şi probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. 

Ancheta este continuată de polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleșd. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!