Asfaltul s-a întărit, e numai bun de spart! Primăria Oradea a refuzat să recepţioneze lucrările de asfaltare a şoselei din Aleea Ştrandului executate în cursul zilei de joi, cu închiderea circulaţiei, de firma Gauss Topo.

Angajaţii Direcţiei Tehnice au consemnat vineri în procesul verbal de predare-primire că lucrările nu corespund din punct de vedere tehnic şi calitativ.

"E destul să treci cu maşina pe porţiunea proaspăt asfaltată ca să simţi cum se scutură din toate încheieturile. Drumul prezintă denivelări, fapt pentru care constructorul va trebui să refacă lucrarea pe propria cheltuială", a declarat viceprimarul Florin Birta.

Potrivit edilului, municipalitatea va înştiinţa în mod oficial constructorul să refacă lucrarea la standardele de calitate cerute de normative pentru că altfel va rămâne neplătit.

Reabilitarea străzii Aleea Ştrandului este parte integrantă a lucrărilor de amenajare  unui nou acces la complexul termal Nymphaea, cu suplimentarea locurilor de parcare de la aquapark demarate anul trecut.