Doi bărbaţi au ajuns în Arestul Poliţiei Bihor şi sunt anchetaţi pentru trafic de droguri de risc, după ce au fost prinşi în flagrant, luni, de poliţiştii Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea în timpul unei tranzacţii desfăşurate în municipiu. 

Potrivit unor informări transmise, marţi seara, de Poliţia Bihor şi DIICOT, unul dintre traficanţi se ocupa de vânzarea către consumatori, iar cel de-al doilea era "sursa" de la care se aproviziona cu droguri. „Din actele de urmărire penală a reieșit faptul că una dintre persoane ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de canabis, iar la data de 18 martie, în acest an, ar fi achiziționat, de la cealaltă, drogul de risc, în scopul revânzării”, se arată în comunicat.

Cei doi au fost prinşi în flagrant delict, iar când au fost percheziţionaţi, unul avea la el 80 de grame de canabis, iar celălalt 40 grame de canabis, pentru comercializare.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, acţiunea de prindere în flagrant a poliţiştilor Antidrog s-a desfăşurat în Oradea, sub coordonarea unui procuror DIICOT Oradea şi cu suportul de specialitate asigurat de către Brigada Operațiuni Speciale Oradea.

Marţi, 19 martie, cei doi dealeri, Cătălin Goian (20 ani) din Republica Moldova, și Cristian David Zonga (25 ani), din municipiul Satu Mare, au fost prezentaţi de procurorii DIICOT la Tribunalul Bihor, cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus să fie încarceraţi pentru 30 de zile.

Măsura mai poate fi contestată de Goian şi Zonga la Curtea de Apel Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!