În partea a doua a acestei săptămâni se desfăşoară, la Bucureşti, primul turneu final al Campionatului Naţional de polo pentru juniori III (sportivi născuţi în anul 2006 şi mai tineri). Între echipele participante se numără şi CSM Oradea, formaţie antrenată de Christian Sandor, Ivan Fejer şi Sandor Nagy.

În prima partidă, tinerii poloişti orădeni au întâlnit formaţia Corona Braşov pe care au reuşit s-o învingă la o diferenţă de nouă goluri, cu scorul de 15-6.

Partida a fost controlată de orădeni, care au avut un start excelent de partidă, desprinzându-se la 7-2 după primele opt minute, pantru ca la jumătatea disputei să conducă cu 13-2. Formaţia din Braşov a redus din deficit în sfertul III, iar în ultimele opt minute ambele echipe au marcat câte un gol. Astfel, jocul s-a încheiat cu victoria clară a orădenilor, scor 15-6.

Principalul marcator pentru CSM a fost în această partidă Andrei Marinesc, care a înscris de cinci ori. L-a urmat Mihai Fitero, cu trei goluri, Ianis Soponar şi Mark Tokai, cu câte două goluri, Antoniu Martin, Raul Şandru şi Benett Bajus, cu câte un gol.

Pentru CSM au mai jucat Marcu Szilagyi, Cristian Burlea, Bogdan Ţecu, Cristopher Acatrinei, Marius Borbei, Balint Borbely, Balthasar Majoros şi Alex Nagy.

La turneu este prezentă şi cealaltă echipă a municipiului Oradea, CS Crişul, iar jocurile sunt programate până duminică, în bazinul Steaua.