Tinerele sportive ale echipei ACS Super Volei 2017 Oradea au debutat cu două victorii clare în ediţia din acest an a Campionatului Naţional de cadete, categoria perspectivă.

Partidele au contat pentru etapa I din turul de campionat respectiv pentru etapa a VI-a din retur.

Formaţia pregătită de Marius Drăgan a evoluat pe 14 şi 15 ianuarie la Piteşti, în compania echipei locale LPS Viitorul, formaţie pe care a întrecut-o de fiecare dată clar cu scorul de 3-0. Ca urmare s-au instalat din start la şefia grupei.

Din această serie mai fac parte încă două formaţii, CSS Târgu Jiu şi CSS Sibiu, în timp ce două echipe s-au retras chiar înainte să debuteze competiţia. Este vorba despre CS Speranţa Jucu şi CSS Ploieşti.

La finalul grupei, primele echipe se vor califica pentru turneul semifinal.

Lotul deplasat la Piteşti de antrenorul echipei Super Volei Oradea, Marius Drăgan le-a cuprins pe jucătoarele: D. Borbei – căpitan, D. Ciucur, S. Floruţa, I. Ciuciu, P- Mihoc, S. Pater, M. Pârcălab, B. Parasca, D. Ban - liberoul echipei.

În următoarea etapă, ACS Super Volei Oradea va juca acasă, la sala de sport a Şcolii Gimnaziale Dacia, pe 26 februarie, în compania celor de la CSS Sibiu.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!