Ediţia 2017-2018 a Superligii Naţionale de polo va debuta în acest sfârşit de săptămână, pe 6 octombrie. Astfel, începând de vineri, cele opt echipe angrenate în competiţia de top a sportului cu mingea pe apă vor susţine primele jocuri în noua ediţie de campionat.

Formaţia bihoreană CSM Digi Oradea va disputa primele jocuri oficiale în competiţia internă la distanţă de o săptămână de la participarea în preliminariile LEN Champions League. Echipa antrenată de Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu va primi vizita formaţiei Corona Sportul Studenţesc.

Prima confrunare este programată vineri seară, de la ora 20, iar cea de-a doua, sâmbătă, de la ora 19.

Ambele jocuri se vor disputa la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.

Celelalte jocuri ale primei etape din Superliga Naţională de polo sunt: Rapid Bucureşti - Crişul Oradea, Steaua Bucureşti - Amefa Arad şi Dinamo Bucureşti - Poli Cluj-Napoca

Prima etapă este programată între 6 şi 8 octombrie.

De menţionat că sistemul competiţional cuprinde şi-n această ediţie a Superligii Naţionale două faze: sezonul regulat şi play-off-ul. În prima fază se joacă după sistemul fiecare cu fiecare, în etape duble, tur şi retur. Va rezulta, astfel, în acest interval, un număr de 28 meciuri pentru fiecare echipă participantă.