Baschetbalistele de la Universitatea CSM Oradea au obținut două noi victorii în faza semifinală a campionatului Ligii I. Bihorencele s-au impus în deplasare, la București și Constanța, în disputele pe care le-au avut în 17 și 18 februarie.

Mai întâi, formația antrenată de Ioana Anica, Adriana Niculescu și Daniel Anica au câștigat pe terenul celor de la Sportul Studențesc București. Orădencele au dominat cu autoritate disputa și s-au impus clar, la o diferență de peste 50 de puncte, cu 87-33.

Apoi, Universitatea CSM Oradea s-a impus și pe terenul celor de la CS Phoenix Constanța, mult mai dificil însă, la doar două puncte, cu scorul de 61-59.

Prin prisma acestor rezultate, bilanțul general al formației orădene în faza semifinală a Ligii I feminin este de 5-1, incluzând două victorii în fieful unor formații angrenate în lupta pentru calificarea la turneul final de promovare.

După cum precizează site-ul clubului CSM Oradea, urmează o nouă dublă în deplasare pentru baschetbalistele bihorence, în perioada 25-26 februarie, în compania echipelor CSM Târgoviște și CSM CSȘ Ploiești. După această serie de deplasări, în perioada 4 martie – 22 aprilie, Universitatea CSM Oradea va evolua însă numai pe teren propriu, într-un număr de șase jocuri.