Poliţiştii bihoreni au ajuns la primele concluzii în urma accidentului mortal care a avut loc, marţi după amiaza, pe DN19 E, în localitatea Mişca din Bihor. Incidentul fatal s-a petrecut după ce un bărbat în vârstă de 73 de ani, aflat la volanul unui Logan, a intrat în depăşire şi s-a izbit frontal, pe contrasens, de un autoturism Audi 3.

"Astăzi, la ora 15.40, pe DN19 E, un bărbat în vârstă de 73 de ani din Zalău, judeţul Sălaj, în timp ce conduce un autoturism pe direcţia Oradea – Marghita, în localitatea bihoreană Mişca, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul care circula în faţa sa şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Pişchia, judeţul Timiş", a declarat, la solicitarea BIHOREANULUI, agent şef adjunct Ioana Lascău, ofiţer de presă al IPJ Bihor. 

O femeie care se afla în dreapta şoferului în Logan, în vârstă de 71 de ani, a murit la locul accidentului, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de echipajele medicale. Şoferul Daciei Logan nu a fost rănit. 

În schimb, toate persoanele aflate în autoturismul marca Audi, au suferit leziuni. Conform reprezentantei IPJ Bihor, o femeie în vârstă de 49 de ani din comuna Pişchia a suferit multiple leziuni, fiind internată în stare gravă în spital. Totodată, au suferit leziuni uşoare şoferul autoturismului, o femeie de 39 de ani, tot din Pişchia, şi un băieţel de 12 ani, din judeţul Vaslui.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene.