"Premierul Boc este cu fiecare zi ce trece tot mai penibil, un adevărat clown al scenei politice româneşti. Acest lucru a fost evidenţiat clar sâmbătă, când premierul anunţa la Congresul UDMR de la Oradea că România a ieşit din criză şi este pe drumul cel bun", a arătat deputatul Ioan Roman în declaraţia rostită în camera inferioară a Parlamentului.

Acesta a adăugat că "Ştirea a fost prezentată de cea mai mare parte a presei la ştiri pe scurt sau undeva spre finalul jurnalului de ştiri. Vestea ieşirii din criză a fost clar eclipsată de divorţul din familia Columbeanu, Iri şi Moni fiind un subiect mult mai serios decât poveştile micului Boc".

Deputatul PSD a afirmat că România a ajuns "în situaţia de a avea un premier clown, care compensează lipsa machiajului prin replici ridicole care nu fac altceva decât să aducă un zâmbet ironic pe feţele oamenilor dezgustaţi şi dezamăgiţi de guvernarea portocalie".

Totodată, parlamentarul social-democrat îi sugerează premierului Emil Boc să urmărească "literatura de specialitate" pentru a afla cum sunt numiţi oamenii care îşi repetă aceleaşi acţiuni, dar care aşteaptă efecte diferite: "Ar fi bine să urmăriţi în literatura de specialitate cum sunt încadraţi acei oameni care, realizând aceeaşi acţiune, aşteaptă un efect diferit".

"Domnule clown, iar m-am încurcat, domnule Boc, luaţi-vă jucăriile şi plecaţi acasă. Aveţi o prestaţie jalnică şi nu cred că cineva mai este interesat de spectacolul ieftin pe care-l prezentaţi împreună cu ceilalţi măscărici portocalii. Lumea s-a săturat de minciunile Guvernului. Demisia ar fi un gest onorabil, şi sunt convins că toată lumea ar aprecia faptul că plecaţi înainte de a aduce la sapă de lemn această ţară", şi-a încheiat deputatul Ioan Roman declaraţia susţinută în plenul Camerei.