După patru victorii în TOP 10 din Liga Naţională, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea se pregătesc acum de bătălia cu rivala U BT Cluj. Cele două echipe se vor întâlni în meci direct vineri seară de la ora 18, pe terenul roş-albaştrilor, la Oradea Arena.

Jocul contează pentru etapa a 23-a şi va opune din nou primele două clasate, CSM CSU de pe poziţia a 2-a, cu 22 de puncte, şi U BT de pe primul loc, cu 24 de puncte.

Spre deosebire de jocurile anterioare dintre cele două formaţii, de această dată confruntarea pare uşor dezechilibrată, clujenii fiind favoriţii derby-ului, pe fondul unui joc al roş-albaştrilor care încă suferă, dar şi pe cel al pierderii unor jucători de bază, precum Erick Neal şi Nikola Markovic.

De partea cealaltă, echipa clujeană a demonstrat în acest sezon că este net superioară celorlalte competitoare din competiţiile interne, iar pe plan internaţional a obţinut rezultate deosebite.

Ca de obicei, se anunţă un duel interesant între cele mai bune echipe ale baschetului românesc din ultimii ani.

Conducerea clubului CSM Oradea anunţă că pentru jocul de vineri seara bilete se pot achiziționa în sistem online prin intermediul platformei Eventbook.ro şi costă 20 lei pentru adulți, respectiv 5 lei pentru elevi.

Variante alternative de achiziționare a biletelor sunt: la sediul CSM Oradea din str. Traian Blajovici, nr. 24, intrarea în Oradea Arena din partea de Nord, la parter (partea cu linia de tramvai), joi între orele 9-16 şi vineri între orele 9-15.

De asemenea, în ziua meciului, casa de bilete de la Oradea Arena (latura Nord, la etaj) se va deschide cu o oră înaintea începerii jocului, iar accesul publicului în Oradea Arena va fi permis tot cu o oră înaintea primului angajament.

Conducerea CSM-ului ţine să precizeze însă şi faptul că abonamentele sunt valabile la acest meci.

Pe de altă parte, după meciul de la Bucureşti, cu Dinamo, CSM CSU Oradea a obținut, din punct de vedere matematic, calificarea în play-off-ul Ligii Naționale, cu șase etape rămase de disputat din sezonul regulat.

În prezent, în TOP 10, formația roș-albastră are un bilanț de 10-2 și şi-a asigurat, astfel, prezența în play-off pentru a 14-a oară în istoria ei de 20 ani. La rândul său, U BT Cluj vine la acest derby cu un bilanţ de 12-0 în TOP 10.

Meciul de vineri seara, de la ora 18, de la Oradea Arena, dintre CSM CSU Oradea şi U BT Cluj va putea fi urmărit şi pe micul ecran, în transmisiunea în direct a celor de la Digi Sport şi Prima Sport.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!