După înfrângerea de duminică de la Timişoara, cu ASU Poli, fotbaliştii de la Luceafărul Oradea s-au pregătit toată această săptămână pentru a obţine şi cea de-a cincea victorie din actuala ediţie de campionat.

Elevii antrenorului Cristian Dulca speră să realizeze acest deziderat la meciul de sâmbătă, când vor evolua pe teren propriu, în compania ultimei clasate, formaţia ieşeană Ştiinţa Miroslava.

Partida este programată de la ora 11, la Stadionul Luceafărul din Sânmartin şi reprezintă ultimul joc din acest an calendaristic pentru bihoreni pe teren propriu.

Astfel, iubitorii fotbalului din Bihor au ocazia să vadă pe viu un ultim meci de ligă a II-a din acest an şi tocmai de aceea sunt aşteptaţi într-un număr cât mai mare, mai ales că intrarea la stadion va fi liberă.

Jocul este înscris în cadrul etapei cu numărul 18 şi se constituie un derby al codaşelor, întrucât Luceafărul este antepenultima clasată, iar Ştiinţa Miroslava este ultima.

Teoretic, "luceferii" au prima şansă şi pot obţine un nou succes în campionat, fapt care, cortoborat şi cu alte rezultate ale rundei, i-ar mai urca câteva poziţii în clasament.

Etapa a 18-a începe, ca de obicei, sâmbătă, când sunt programnate marea majoritate a partidelor şi se va încheia luni, când va juca liderul clasamentului, AFC Hermannstadt, la Mioveni.


Iată programul rundei a 18-a a Ligii a II-a la fotbal:

Sâmbătă, ora 11:

Sportul Snagov - Foresta Suceava

Luceafărul Oradea - Ştiinţa Miroslava

Ripensia Timişoara - ASU Politehnica Timişoara

ASA Târgu Mureş - Pandurii Târgu Jiu

Dacia Unirea Brăila - UTA Arad

Metaloglobus Bucureşti - CS Afumaţi

Sâmbătă, ora 12:

Chindia Târgovişte - Dunărea Călăraşi

Sâmbătă, ora 13:

FC Argeş - Olimpia Satu Mare

Duminică, ora 14:

Academica Clinceni - CS Baloteşti

Luni, ora 18:

CS Mioveni - AFC Hermannstadt