Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu va găzdui în această săptămână patru partide din cadrul Superligii Naţionale de polo pe apă masculin.

Mai întâi, miercuri şi joi, cele două echipe ale Oradiei, CSM Digi, campioana en-titre şi recent câştigătoarea ultimului trofeu al Cupei României, şi CS Crişul se vor duela într-o dublă ce va conta pentru etapa a doua a returului de campionat.

Primul meci între CSM Digi şi CS Crişul este programat miercuri, de la ora 19, urmând ca cel de-al doilea să se desfăşoare joi, cu începere de la aceeaşi oră.

Cum s-a întâmplat şi la turneul de cupă de la Braşov, când cele două combatante s-au întâlnit ultima dată, campionii de la CSM Digi pornesc ca mari favoriţi şi nu-şi vor pune decât problema scorului.

Apoi, la sfârşitul săptămânii, sâmbătă şi duminică, în cadrul primei etape însă din retur, CS Crişul o va avea ca adversară pe Sportul Studenţesc Corona.

Sâmbătă, prima partidă dintre tinerii de la Crişul şi cei de la Sportul, este programată de la ora 18, iar duminică, cea de-a doua, de la ora 11.