Este alertă în Mangalia, unde în zorii zilei de duminică a fost găsit cadavrul unei fete de 12 ani, ce prezenta urme de violență. 

Potrivit publicației ziuaconstanta.ro, descoperirea a fost făcută într-un parc, în apropierea unui loc de joacă, în jurul orei 5.30, după ce polițiști au fost sesizați că într-un parc din municipiul de pe malul mării se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul”, explică sursa citată.

Conform site-ului menționat, fata avea la gât un lănțișor cu un pandantiv.

Criminalul este căutat, încă, de polițiști care scotocesc zona, pentru a aduna cât mai multe probe, ancheta fiind continuată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

UPDATE: Victima are 18 ani și ar fi fost ucisă de cea mai bună prietenă

Anchetatorii spun că victima are 18 ani, nu 12, cum se vehiculase inițial, și ar fi fost ucisă de o altă tânără, de aceeași vârstă, prietena ei cea mai bună.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Constanța, citat de ziuadeconstanta.ro, anchetatorii au stabilit identitatea victimei, ca fiind o femeie de 18 ani, din județul Vaslui.

Citiți detalii în articolul „Detalii șocante în cazul crimei de pe litoral: Victima are 18 ani și ar fi fost ucisă de prietena ei cea mai bună, de aceeași vârstă!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!