Descoperire şocantă în localitatea bihoreană Tulca, unde un sătean în vârstă de 53 ani a fost găsit spânzurat în curtea casei. 

Victima a fost găsită marţi dimineaţa, în jurul orei 7, chiar de membrii familiei, care au sunat imediat la 112. 

„La data de 13 august, anul curent, la ora 07.17, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNAU 112 că o persoană s-ar fi spânzurat în curtea unui imobil din localitatea Tulca", se arată într-un comunicat transmis pe marginea cazului de Biroul de presă al Poliţiei Bihor. 

La fața locului s-au deplasat echipaje medicale şi de la Secţia 8 de Politie Rurală Tulca, alături de criminaliști. Din nefericire, medicii nu au mai putut face altceva decât să declare decesul victimei. 

„Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent, nu există suspiciunea că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni", se arată în informare. 

Cercetările sunt continuate la Secţia 8 de Poliţia Rurală Tinca, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment. Ancheta se desfăşoară sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!